in ,

Ce Este Astrofotografia?

Astrofotografie este arta de capta fotografii din spațiu. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unui aparat de fotografiat, sau o combinație de camere, lentile, telescoape, calculatoare, ghidaje, software, monturi, filtre și mai mult.

În săptămânile următoare, voi acoperi unele dintre cele mai avansate metode care se folosesc la David Rives Ministris, dar pentru moment, să ne uităm la astrofotografia simplă de care oricine cu un DSLR de calitate se potoate bucura.

Primul element necesar este un trepied robust pentru aparatul de fotografiat. Acesta poate fi achiziționat de la orice magazin de electronice sau dintr-un catalog la un cost destul de redus.

Advertisement Below:

Calitatea fotografiilor depind de calitatea sticlei din care este fabricat obiectivul. Pentru acest tip de fotografie, mai multi megapixeli nu înseamnă neapărat mai bine.

E de dorit dorit să alegeți un loc întunecat departe de marile orașe sau localități în care poluarea luminoasă ar putea fi o problemă.

O focusare corectă trebuie să fie obținută, iar aparatul foto să fie trecut pe focalizarea manuală. Setările de expunere ar trebui să fie in intervalul 10 secunde- 30 secunde, de altă parte ISO ar trebui să fie experimentat pentru a obține imagini optime.

Păstrand aceste sfaturi în minte, vei fi uimit de fotografiile pe care le pot realiza fără un telescop. Trimite fotografia ta la noi, și astfel am putea dispune de una dintre imaginile dvs. pe pagina noastră de astrofotografie fan-galerie.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Óptica Avanzada: ¿Qué es la astrofotografía?

Metamorphosis: The Beauty & Design of Butterflies