in , , ,

Daca Fundatiile Sunt Distruse: Construind Caramizile Educatiei

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

În 1915 Biblia a fost o lectură necesară în majoritatea școlilor publice. Ordonanțele juridice au impus în Tennessee ca 10 versete din Biblie să fie citite zilnic în școli.

În 1923, două proiecte de lege anti-evoluție au fost adoptate, iar in manuale din Oklahoma au fost interzise predarea “Concepția Materialistă a Istoriei: „Teoria Creației lui Darwin.”

William Jennings Bryan a declarat că „demoralizarea apare atunci cand acceptăm originea animală a omului”. In 1925, sub legislatia din Tennessee, un proiect de lege a fost adoptat transformand-o pe aceasta intr-o crimă: „a învăța orice teorie care neagă povestea Creației Divine a omului asa cum este ea prezentata în Biblie, și a preda în schimb că omul se trage dintr-un regn inferior animalic.”

Advertisement Below:

Acesta a fost imediat după ce ACLU (American Civil Liberties Union) a intervenit, iar în vara anului ’25 observand începuturile „Scopului Procesului Maimutei”.

85 de ani mai târziu, punctul de vedere al „creației divine” sustinut atât de mult în 1925, a fost eliminat de către sistemul public de învățământ, și locul acesteia a fost luat de religia evoluției, aceasta fiind privita ca o realitate.

Chiar daca in anii 1940, doctrina evolutionistă a fost încă extrem de cenzurată din manuale, dar astăzi, bine ar fi să se găsească chiar și o mențiune ocazională a altor teorii de apariție a omului .

Chiar si caramizile educației s-au prăbușit de la teoriile anti-biblice ale evoluției darwiniene. Geneza cap.1 ne oferă o relatare istorică exactă in legatura cu apariția omului pe pamant, și nu implică maimuțele ce-si pierd coada.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Charles Lyell: Dati Afara Crestinii

Luna Noastra Uimitoare Scopul Ei