in , ,

Optica Avansata: Lentile De Corectie

Nu toati ochii omului sunt in stare perfecta. Există erori de refractie si cataracta, condiții degenerative și aspecte legate de vârstă. Unele dintre aceste probleme pot fi în parte din cauza stilului nostru de viață. Cu cazuri de miopie sau hipermetropie în creștere rapidă, nu este greu de ghicit ca petrecem mult mai mult timp in fata calculatorului, decât afara , pentru a ne bucura de creația lui Dumnezeu. Dar cel mai important este sa realizam că ochii noștri nu evoluează lent în super-ochi, asa cum evoluția darwinistă ar impune.

Dimpotrivă, corpurile noastre ca un întreg sunt degradante, și se încadrează în categoria tulburarilor genetice. Din acest motiv invențiile și tehnologiile omului au fost foarte utile în corectarea multor probleme ale ochiului uman. Lentilele poat fi modelate pentru a corecta cele mai multe defecte ale ochiului, astfel beneficiem de chirurgie, lasere, și chiar de proceduri de inlocuire ale lentilelor ce permit adoptarea unor soluții permanente ale celor mai comune probleme.

Advertisement Below:

Cu toate acestea, nu este de mirare că ochiul este susceptibil de mult mai multe probleme … Este incredibil de complex. Funcțiile ochiul uman , sunt si ele parte a marelui design creat de Dumnezeu la început numai ca astazi ele sunt supuse dezordinii prin neascultarea omului și prin păcat.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Sonoran Sunset I Zachary Bruno Music

Neil DeGrasse Tyson: The Bible is not Scientific