in , , ,

Pamantul Unic In Tot Universul: Pamantul Nostru Special – Vizita Creatorilor

Ca și Creștin, cred că Pământul este foarte special. Relatarea din Geneza creației se concentrează aproape în întregime pe formarea și dezvoltarea Pământului.

Profetul Isaia spune: „Cãci așa vorbește Domnul, Fãcãtorul cerurilor, singurul Dumnezeu, care a întocmit pãmîntul, l-a fãcut și l-a întãrit, l-a fãcut nu ca sã fie pustiu, ci l-a întocmit ca sã fie locuit-:„Eu sînt Domnul, și nu este altul!”– Isaia 45:18

Până în prezent, Pământul este cunoscut doar ca planetă locuită într-un univers vast. Asta ne face destul de unici. Dar, pentru credincioși, există ceva mult mai important.

Advertisement Below:

Nu numai omul a trait pe Pământ, dar Creatorul Însuși, în forma lui Isus Hristos, a venit pe acest pământ pentru a trăi ca om, sa moară pentru păcatele noastre, și sa ofere răscumpărarea lumii.

Ioan 1:14 spune „Și Cuvîntul S’a fãcut trup, și a locuit printre noi, plin de har, și de adevãr. Și noi am privit slava Lui, o slavã întocmai ca slava singurului nãscut din Tatãl.”

Da, aceasta face Pământul foarte special. „Fiindcã atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viața vecinicã.” – Ioan 3:16.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Saluhin Ang Nahuhulog Na Bituin: Lahat Ng Tungkol Sa Bulalakaw

Ang Pinagmulan ng Cosmos: Bibliya na Agham Nakatayo Kung Saan Ang Iba Ay Bumagsak