in , ,

Prinde O Stea Cazatoare: Totul Despre Meteoriti

Uite! Sus pe cer! Este o stea cazatoare! Sau ce este? Dacă ați văzut vreodată o strălucire puternica pe cerul noptii, probabil ați ghicit deja: Nu este o stea reala.

Există milioane de particule care intra in atmosfera Pământului în fiecare zi. Acestea variază de la mărimea unui bob de nisip la câțiva metri în diametru, iar atunci când strabat atmosfera, aceștia călătoresc la viteze enorme. Până la 150.000 de mile pe oră. Asta e de 75 de ori mai rapid decat un glont de pusca!

Meteorii pot fi la o altitudine de peste 65 mile la prima vizualizare, iar strălucirea luminoasă este cauzată de unda de șoc creata atunci când un meteoroid intră în atmosferă cu o astfel de viteză extremă. Multi dintre acestia nu supravietuiesc călătoriei, și cei mai multi ard cu mult timp înainte de a ajunge pe suprafața Pământului.

Advertisement Below:

Deoarece unii meteori sunt resturile de la comete, suntem capabili de a anticipa când vor exista ploi de meteori.

In timpul acestor evenimente, mulți meteorii vor fi vizibili pe parcursul unei nopți sau două. Ocazional, suntem spectatorii unui show în care câteva mii de meteori sunt văzuti într-o noapte, iar ploaia de meteoriți Leonid de 1833 a dat mai mult de 100.000 pe oră, inspirand traditionalul cantec “Stele au căzut pe Alabama”.

Resturile din spațiu se numeșc meteoroizi până când se lovește atmosfera. Atunci ele devine un meteoriti, deoarece clipesc pe cer, doar pentru a deveni un meteoriti dacă ajung pe Pământ.

Asigurați-vă că pentru a merge la www.davidrives.com și introduceți adresa dvs. de email pentru a fi informat cu privire la viitoarele ploi de meteoriti și alte evenimente astronomice care nu veti dori să le pierdeti.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Semnele Timpului: Biblia Si Astrologia

Ginawang Natatangi Sa Lahat Ng Mga Daigdig: Ating Espesyal Na Lupa – Ang Pagbisita Ng Lumikha