in ,

Astronomie Versus Astrologie

Când ofer prezentări ale frumuseții creației lui Dumnezeu, și cum Cerurile spun slava lui Dumnezeu, de multe ori oamenii cred ca voi face referire în mod eronat la astrologie.

I-am corectat repede, subliniind că domeniul științei discutate se numește ASTRONOMIE.

Cei doi termeni sunt remarcabil de similari asa incat sunt ușor de confundat, totuși ei au semnificații destul de diferite, așa că haideți să le clarificam uitandu-ne la un dicționar:

Advertisement Below:

În conformitate cu Webster Merriam Dicționarul, astronomia este pur și simplu “studiul științific al stelelor, planetelor și altor obiecte din spațiul cosmic.”

Astronomia este de origine greaca, insemnand “lege a stelelor”, și se ocupă cu legile și principiile științifice care guvernează cosmosul.
Astrologie, pe de altă parte, este “divinatiei a influențelor presupuse ale stelelor și planetelor cu privire la problemele omului și evenimente terestre in raport cu pozițiile și aspectele lor.”

Putem învăța multe din studiul creației lui Dumnezeu. Într-adevăr, tot ce ne înconjoară arată lucrarea mâinilor Lui uimitor.
Astăzi, ca și în cele mai vechi timpuri, multi atei se uita la stele si la pozitia lor în timp ce ignoră Autorul și Designerul lor.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

How Many Bats did Noah Need on the Ark?

Interview with Danny Faulkner – CAN Podcast