in , ,

Norul Fantoma: Nume Nou Pentru Norul Oort

De fiecare dată când o nouă cometă este observată, care nu a mai fost inregistrată, se pretinde că provine din Norul Oort.

Articole, reviste și rapoarte științifice încep să susțină că cometa a lăsat acest presupus nor cu zeci de mii de ani în urmă, și este doar din obtinerea sistemului nostru solar. Dar ce este acest Nor Oort?

Se presupune că dincolo de sistemul nostru solar, se află o zonă misterioasă, invizibilă si plină de miliarde de nuclee de comete, din care cometele cu perioade lungi sunt uneori dispersate.

Advertisement Below:

Acest lucru este necesar din mai multe motive. Unul, pentru a explica calea extrem de imprevizibilă a unor comete, și, de asemenea, să explice de ce există încă comete care nu au fost distruse de soare.

Dacă am trăi într-un univers inteligent si relativ tanăr acest lucru nu este o problemă. Dar dacă Universul a aparut din întâmplare, miliarde de ani în urmă, atunci aceasta este o problemă mare.

Ceea ce este interesant, este faptul că acest nor nu a fost observat, nu este verificabil cu tehnologia noastră actuală, și este doar o ipoteză.
Norul Oort este un nor fantomă, și ar trebui să fie tratat ca atare până stiinta, fie confirmă sau infirmă existența sa.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Ang Pinagmulan ng Cosmos: Bibliya na Agham Nakatayo Kung Saan Ang Iba Ay Bumagsak

If the Foundations be Destroyed… – Foundational Cornerstone