in , ,

Optica Avansata: Arta Astrofotografiei

Orion Nebula, David Rives

Astrofotografia, a fotografia ceea ce exista în spațiu, poate fi foarte complex, care implica mai multe sisteme optice si dispozitive. În plus, aceasta este o artă, care necesită urmărirea, prelucrarea pe calculator, și o mulțime de timp. Iată câteva probleme comune cu care ne confruntam de multe ori :

Petele granulate care sunt văzute în mai multe fotografii la lumină scăzută, acestea sunt cunoscute sub numele de zgomot, ele devin o problemă în fotografia cu expunere lunga, precum și încălzirea senzorului camerei foto este o problemă comună.

O soluție practică este sa se inregistreze imagini intr- o noapte foarte rece. O altă opțiune mai sofisticata este de a utiliza dispozitive cum ar fi un răcitor Peltier pentru a menține temperatura senzorului la minim.

Advertisement Below:

O altă tehnică folosită de multe ori, este de a angaja un proces numit “suprapunere”. Prin suprapunere, putem lua mai multe expuneri scurte ale aceluiași obiect, și sa le suprapunem una peste alta, folosind algoritmi de calculator care permit zonele întunecate ale spațiu să rămână închise, în timp ce scoate în evidență detaliile și luminozitatea galaxiilor slabe sau nebuloase.

Acest lucru este necesar pentru o urmarire perfectă a stelelor, sau o etapă preliminară ar fi alinierea care se rotește și se potrivește fiecare de la o fotografie la alta.

Arta de astrofotografie îmi permite să împărtășesc cu voi în fiecare săptămână minunile Universului lui Dumnezeu.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

River (Fresh Water) Dolphins: Part 1

Enlightened by Isaiah