in , ,

Optica Avansata: Avantajele Terescopului

Ochiul uman este un organ puternic, cu capacitatea de a capta milioane de instantanee, și de a le trimite la creier care urmează să le analizeze și interpreteze. Toate acestea se întâmplă în timp real pentru a putea acționa sau reacționa aproape instantaneu intr-o anumită situație.

Am ajuns chiar sa fim capabili sa intelegem functiile certe ale ochiului cu ajutorul sistemelor optice care imita incredibilul proiect.

Un exemplu de sistem optic avansat este telescopul. Un design simplu de oglinzi si lentile aranjate și distanțate în mod corect, ce capteaza mai multă lumină decât ochii noștri sunt capabili , ne dă posibilitatea de a mări obiecte.

Advertisement Below:

Telescoapele ne permit să observăm lucruri ce se afla destul de departe, cum ar fi stele slabe si planete, chiar in colțuri îndepărtate ale Universului. O porțiune de cer, care cu ochiul liber pare să conțină doar câteva stele, devine un tablou magnific de culoare si structura.

Un fir de lumină plutind pe cer este dovedit a fi un sistem planetar simetric, sateliți care orbitează, precum și inele spectaculoase. Pe măsură ce tehnologia continuă să avanseze, descoperirile noastre continuă să uimească.

Alăturați-vă alaturi de noi în saptamanile ce urmeaza, cand vom discuta despre arta astro-fotografiei, și combinarea mai multor dispozitive optice pentru a descoperi lucruri dincolo de imaginație.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Witnessing His Creation in our Daily Lives

Ancient Optics