in , ,

Optica Avansata: Necesitatea Ultima

Pe parcursul ultimelor saptamani, ne-am uitat la telescoape, camere video, precum și alte echipamente folosite pentru observarea Universului.
Cel mai remarcabil lucru despre tot ceea ce am învățat în seria Optica avansata, este că nimic din toate acestea nu ar putea fi utilizate sau recunoscute, fără ochiul uman.

Sir Isaac Newton, realizând complexitatea implicate, sub semnul întrebării:

„Oare șansa oarbă știe că a fost lumină … și să potrivească ochii tuturor creaturilor după modul cel mai curiospentru a face uz de ea? Acestea și alte lucruri asemănătoare luate ca atare mereu și mereu vor prevala ca omenirea să creadă că există o ființă care a făcut toate lucrurile si are toate lucrurile in stapanirea sa și, prin urmare, este de temut.”

Advertisement Below:

Într-adevăr, ochiul sfidează toate tipurile de evoluție, deoarece conceptul de supraviețuire a celui mai adaptat nu ar permite să facă pur și simplu un pas la un moment dat.

Potrivit evoluției ateiste, ar trebui să fie un dispozitiv funcțional înainte de a putea fi demn de a fi transferat animalelor evoluate avansate.
Dacă noi credem în Dumnezeul Bibliei, atunci am fost proiectati cu ochi pentru a observa. Fără darul vederii, toată optica inventată de om ar fi inutilă.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

This Is My Father’s World

Our Duty as Christians