in , , ,

Orice Teorie Creationista Necesita Credinta

Biblia afirmă că “La început, Dumnezeu a creat cerul și pământul.”

La fel ca și cei care sunt Creștini și au credință în convingerile lor, multe dintre teoriile asociate cu evoluția sunt bazate pe credință.

Iată unde credința noastră este diferită: întrucât evoluționiștii agnostici au încredere că teoriile lor vor fi în cele din urmă dovedite ca fiind adevărate, am încredere că Dumnezeu este destul de mare pentru a crea universul exact așa cum a spus.

Advertisement Below:

Vezi tu, eu cred că Biblia este adevărată, si este cuvântul inspirat al lui Dumnezeu dat oamenilor. Asta ar însemna că avem de fapt o ÎNREGISTRARE SCRISĂ a evenimentului creației, dată de Creatorul Însuși! Știm prin știință că multe dintre evenimentele istorice pe care le citim în consemnarile Bibliei sunt verificate.

Acest lucru se întâmplă frecvent prin arheologie. Deci, dacă părți ale Bibliei sunt verificate in mod constant de istoria reală, atunci de ce nu ar putea fi găsită istoria în Geneza 1 ca fiind la fel de exactă? Am încredere că este.

Există o sumă incredibilă de cunoștințe pe care nu leavem. Până vom găsi răspunsuri definitive la multe dintre întrebările cosmosului, ne confruntăm cu o alegere: Credința în Dumnezeu, sau credința în om.

Ce alegi?

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Uranus – Gigantul de Gheata

Nilalang: Ang Aklat Ng Kalikasan?