in , ,

Semnele Timpului: Biblia Si Astrologia

Practicarea astrologiei presupune folosirea stelelor, planetelor, constelațiilor ca semne. În conformitate cu raportul biblic, soarele, luna și stelele au menirea de a fi semne pentru anotimpuri, zilele și anii. Deci, este astrologia din punct de vedere biblic acceptabil?

De fapt, dimpotrivă. O diferență majoră între semnele biblice și practicile păgâne de astrologie se găsește în Cartea Ieremia. Citim că păgânii sunt fascinati de semnele cerului. În astrologie, se susține că trebuie să vă așteptați ca lucruri rele să se întâmple atunci când stelele nu sunt aliniate corect.

Domnul ne poruncește să nu fim îngroziti de modele cerești: „,Așa vorbește Domnul: „Nu vã luați dupã felul de viețuire al neamurilor, și nu vã temeți de semnele cerului, pentrucã neamurile se tem de ele.” Jeremiah 10:2

Advertisement Below:

După construirea idolatră a vițelului de aur de la Mt. Sinai, Cartea Faptele Apostolilor 7 :42: Atunci Dumnezeu S’a întors dela ei, și i-a dat sã se închine oștirii cerului, dupã cum este scris în cartea proorocilor: „Mi-ați adus voi vite junghiate și jertfe timp de patruzeci de ani în pustie, casã a lui Israel?…”

În cartea Romani citim celor „cãci au schimbat în minciunã adevãrul lui Dumnezeu, și au slujit și s’au închinat fãpturii în locul Fãcãtorului, care este binecuvîntat în veci! Amin. …”Astăzi, vom găsi nu numai astrologi, dar multi oameni de stiinta ateiste care par să se închine la crearea mai mult decât Creatorul Universului.

Care este semnul tau? Semnul meu este : „O făptură așa de minunată, copil al Dumnezeului celui viu.”

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

If the Foundations be Destroyed… – Building Blocks of Education

Saluhin Ang Nahuhulog Na Bituin: Lahat Ng Tungkol Sa Bulalakaw