in , ,

Sir William Herschel: Anii Timpurii

By David Rives

Sir Frederick William Herschel s-a născut in Hanovra, Germania, anul 1738. Tatăl său a fost un muzician care l-a încurajat din tinerete pe Herschel în arta muzicii, precum și in matematica. În afară de limba sa maternă germană, el a invatat rapid franceza, engleza și latina, iar la 15 ani, a intrat în serviciul militar.

El se auto-declara “dorința insațiabilă de cunoaștere,” Herschel a demisionat din armată la vârsta de 19 ani , și s-a mutat în Anglia, unde a devenit organist în Yorkshire, apoi în Bath anul 1766. A fost un organist creativ și de renume. El era talentat în mai multe instrumente muzicale, iar mai târziu a devenit director al orchestrei din Bath. Herschel a fost compozitorul a de 24 de simfonii și a mai multor alte lucrări mai mici.

Advertisement Below:

Dar Sir William Herschel este, probabil, chiar mai bine cunoscut în domeniul astronomiei.

Dragostea lui pentru matematică alimentata de interesul său în științe, și studiul opticii a devenit un punct de plecare pentru o viață influenta în astronomie. Dupa ce a citit din observațiile astronomilor de top, el s-a simțit obligat să observe detalii despre planete, cum ar fi Jupiter și Saturn . La aproximativ 36 de ani, el a dobândit un telescop mic, dar nu a fost mult timp “mulțumit sa cunoasca ceea ce au studiat innaintasii sai,” și a început proiectarea unui telescop extrem de mare lung de aproximativ 20 de picioare . Aceasta a fost inceputul unei călătorii de descoperire care ar fi putut schimba modul în care vedem sistemul nostru solar pentru totdeauna.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Origin Science and Technology

Flood Fossils (Book) by Vance Nelson