in , ,

Sir William Herschel: Astronomul Regelui

Sir William Herschel a fost un astronom proeminent al sfarsitului de secol 18 și începutul secolului al 19-lea. Descoperirea lui Uranus in 1781 a adus numărul de planete cunoscute în sistemul nostru solar la șapte.

În valoare totală de peste 400 in timpul vietii sale, telescoapele Herschel a devenit pasiunea sa supremă și majoritatea au fost concepute la el acasă. El a fost cunoscut de a fi petrecut 16 ore pe zi lustruind manual importantele oglinzi de telescop. Cu ajutorul neprețuit al surorii sale, el a catalogat și a descoperit multe nebuloase, galaxii, și luni planetare, și a descoperit radiația infraroșu pe care o produce soarele .

Un om de știință strălucit de ziua lui, Herschel a fost cunoscut sub numele de “Astronomul Regelui”. Cavaler în 1816, William Herschel a inregistrat recordul pentru cel mai mare telescop timp de aproape 50 de ani.

Advertisement Below:

Se pretinde că unul dintre cuvintele sale favorite a fost: “Astronomul nedevotat trebuie să fie nebun.”

Fiul său, John Herschel a devenit un astronom proeminent în dreptul său propriu, și a făcut observații detaliate ale cometei Halley. El a devenit unul dintre pionierii astrofotografiei, sau fotografiei ceruresti, și se spune că a declarat că: “Toate descoperirile umane par să fie făcute doar în scopul de a confirma mai puternic adevărurile ce provin de sus, și sunt cuprinse în scrierile sfinte.”

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Human Population: A Crisis for an Old Earth

Brotherly Love?