in , , , ,

Supravietuirea Adaptatilor

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Ne uităm în jurul nostru și vedem diversitate vastă a vieții. Unii ne-ar spune că ceea ce vedem este tot parte a unui proces evolutiv în care formele de viață microscopice au evoluat în specii mai noi și mai bune – O supraviețuire a celui mai adaptat peste milioane și milioane de ani.

Dar de ce există atunci o astfel de diversitate? De ce atunci trăsăturile unui animal indica evoluția, de ce cel vechi nu se indreapta spre dispariție?

O cercetare atentă a regnului animal dezvăluie cu adevărat o gamă largă de animale. Animale terestre cu sau fara aripi – carnivore sau ierbivore – insecte și mamifere – dar ce indică mai bine transformările evoluției?

Advertisement Below:

Adaptarea superioară a regnului animal ar trebui domine în cele din urmă pe cel egal și să-l înlocuiasca. Cu toate acestea, există atât de multe animale în echilibru, uneori formează relații simbiotice, fiecare îndeplinind o funcție specifică în natură.

În relatarea istorică a creației aflăm că la început, Dumnezeu a creat animalele și le-a împărțit pe tipuri. Apoi a creat omul, și ia dat stăpânire peste toate animalele.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

David Si Goliat

Charles Lyell: Dati Afara Crestinii