in , ,

Piciorul Gecko Nu Afiseaza Evolutia

Anumite tipuri de soparle gecko au milioane de tampoane mici pe fundul picioarele lor, care le permite să meargă fără efort pe suprafete verticale – chiar si pe sticla!

Acum câțiva ani, o descoperire uimitoare a fost făcută în cadrul comunității științifice. În Myanmar, piciorul uni gecko a fost găsit închis și păstrat într-o bucată de chihlimbar. Laboratoarele studiază aceste vestigii datandu-le ca fiin in varsta de aproximativ 100 de milioane de ani.

Iată ce devine interesant: piciorul Gecko este practic identic cu ceea ce vedem la soparlele geckos din ziua de azi. Să plasam acest fapt în perspectivă. Potrivit evolutionistilor, marea majoritate a mamiferelor au evoluat în ultimii 250 milioane de ani. Si aceasta se manifesta la tot felul de animale cunoscute pe fata Pamantului, de la lilieci la girafa.

Advertisement Below:

Asta înseamnă că, în conformitate cu evolutionistii Darwinieni, o presupusa perioadă de 250 milioane ani de evolutie ne-a adus tot soiul de mamifere pe care le vedem astazi … Cu toate acestea, in urma cu 100 milioane ani , piciorul Gecko era la fel de incredibil de complex cum vedem astăzi. NICI UN STROP de evolutie.

Ceva este foarte în neregulă cu această imagine. Care credeți că este soluția?

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Is God pleased with Space Exploration?

¿Usted cree en la evolución?