in , ,

Uranus – Gigantul de Gheata

În 1781, Sir William Herschel a făcut o descoperire care ar putea schimba astronomia din timpurile sale. Timp de aproape un secol, de pe vremea lui Cassini pe cand acesta descoperea cei 4 noi sateliți în jurul lui Saturn, nici un corp ceresc nu a mai fost adăugat la sistemul solar. Descoperirea lui Herschel nu a fost doar un alt satelit planetar, ci o alta planeta cu totul noua. Planeta Uranus.

Uranus are 27 luni cunoscute, și o serie de inele slabe, foarte înguste. În timp ce inelele sunt extrem de dificil de observat cu telescoape terestre; William Herschel a înregistrat această intrare în timpul uneia dintre observațiile sale: “22 februarie 1789: Un inel a fost suspectat”.

A saptea planeta de la Soare, Uranus are o atmosferă compusă în mare parte din hidrogen si heliu. Temperatura de minime extreme -370 grade Fahrenheit, face din ea cea mai rece planeta din sistemul nostru solar.

Advertisement Below:

Probabil una dintre cele mai neobisnuite ale planetei este de înclinare axială 97 grade. Acest lucru înseamnă că Uranus, în orbita sa, pare să se rostogolească în jurul soarelui ca o minge gigant. Este de asemenea interesant de observat că are un câmp magnetic puternic, care este fixat la un unghi cu totul diferit de axa de rotație. Aurorelor poate fi observate pe Uranus, la fel cum le observam pe Pamant, sunt efectele particulelor solare încărcate care intră în prin polii magnetici.

Planeta a fost vizitata de Voyager 2 , în 1986, dar acest gigant albastru ciudat ramane mai departe un mister.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

On God and Force

Orice Teorie Creationista Necesita Credinta