in , , , ,

Creatia: Temelia Credintei

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Am citit in Psalmi o intrebare care m-a pus pe ganduri:
Și cînd se surpã temeliile, ce ar putea sã mai facã cel neprihãnit?

Astăzi, mai mult decât oricând, această intrebare ne avertizează de pericolele unui atac in continuă creștere ce vizeaza temeliile credinței noastre. Și ce alta modalitate mai bună ar fi decat aceea de a ne intoarce la fundația noastră, la începutul în sine: „La început, Dumnezeu a creat cerul și pământul.” Primul verset al Bibliei este tot atat de fundamental prin prin definitie, deoarece tot ceea ce se intampla – in Biblie, si intreaga istorie a universului este afectata de aceasta declaratie….La Inceput, DUMNEZEU.

Dar teoria evoluției macină fundația pe care ne sprijinim la baza ei , așa că … tu și cu mine … trebuie să stam pe ultimele blocuri ale fundației care, iși fac auzit glasul.

Advertisement Below:

Mulți oameni contemporani, inclusiv atei, creștini, chiar și oamenii care cred restul Bibliei ca fiind adevarat in ceea ce priveste relatarea Genezei cu privire la creatie se exprima ca si cand aceasta ar fi o simplă fabulă, un basm, sau o alegorie, și că într-un fel, evoluția si-a adus aportul la creatie . Altfel spus, evoluția a fost folosită de Dumnezeu în procesul de creație.

Eu cred că la fel cum spun scripturile, la început, Dumnezeu a creat cerul și pământul. Nu în miliarde de ani, nu în milioane de ani, nici măcar în mii de ani, dar în șase zile literale. Și că Dumnezeu a binecuvântat ziua a șaptea și a sfințit-o, completarea săptămânii Sale, și totul a fost bun. Aceasta este sursa originii celor 7 zile ale saptamanii pe care noi o folosim astăzi.

Înregistrarea de creației nu a fost pusă acolo pentru interpretare științifică, ci ca o asigurare a unui bun început.

„Orice cuvînt al lui Dumnezeu este încercat. N’adãuga nimic la cuvintele Lui, ca sã nu te pedepseascã, și sã fii gãsit mincinos.”

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Nebuloasa Crabului

Astronomia x Astrologia