in , , , , ,

Du Ma La Luna

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Astăzi, guvernul nostru vrea să-L ia pe Dumnezeu din sistem, rugăciunea din școli, precum și cele Zece Porunci din sala de judecată. Mulți astronomi aborda Big Bang și teoria evoluționistă ca fapt științific.

Dar noi, ca țară, am fost întotdeauna atât de potrivnică lui Dumnezeu și Bibliei?

Nu cu mult timp în urmă, în 1968 a fost lansată misiunea Apollo 8, devenind prima misiune cu echipaj uman la orbita Lunii. Discursul monumental dat de astronauți pe orbită, a inceput ca aceasta:

Advertisement Below:

William Anders:
“Acum ne apropiem de răsăritul lunar și, pentru toți oamenii de pe Pământ, echipajul lui Apollo 8 are un mesaj pe care am dorit să-l trimitem spre voi.

„La început, Dumnezeu a fãcut cerurile și pãmîntul. Pãmîntul era pustiu și gol; peste fața adîncului de ape era întunerec, și Duhul lui Dumnezeu se mișca pe deasupra apelor. Dumnezeu a zis: „Sã fie luminã!” Și a fost luminã. Dumnezeu a vãzut cã lumina era bunã; și Dumnezeu a despãrțit lumina de întunerec.”

Jim Lovell:
„Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunerecul l-a numit noapte. Astfel, a fost o searã, și apoi a fost o dimineațã: aceasta a fost ziua întîi. Dumnezeu a zis: „Sã fie o întindere între ape, și ea sã despartã apele de ape.” Și Dumnezeu a fãcut întinderea, și ea a despãrțit apele cari sînt dedesuptul întinderii de apele cari sînt deasupra întinderii. Și așa a fost. Dumnezeu a numit întinderea cer. Astfel, a fost o searã, și apoi a fost o dimineațã: aceasta a fost ziua a doua.

Frank Borman:
Dumnezeu a zis: „Sã se strîngã la un loc apele cari sînt dedesuptul cerului, și sã se arate uscatul!” Și așa a fost. Dumnezeu a numit uscatul pãmînt, iar grãmada de ape a numit-o mãri. Dumnezeu a vãzut cã lucrul acesta era bun.

Și din partea echipajului lui Apollo 8, incheiem cu noapte bună, noroc, un Crăciun fericit, și Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. – pe toti de pe bunul Pamant . ”

Din acel moment, mulți au pus la îndoială însăși existența lui Dumnezeu, și importanța Fiului Său pentru noi, dar cei care cred în El trebuie să stea tari în credință și să continue să predice adevărul Bibliei și sa proclame Evanghelia la toate neamurile .

La început, Dumnezeu a creat cerul și pământul în șase zile. Și iată, a fost foarte bine.

Advertisement Below:

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Originea Lunii

Ce Ar Crede Iisus