in , , ,

Originea Lunii

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Geneza 1:16 ne spune că Luna a fost creată de Dumnezeu ca o lumină care să stăpînească noaptea. Cu toate acestea, unii astronomi L-au scos pe Dumnezeu din imagine, pentru a veni cu mai multe teorii cu privire la modul în care Luna ar putea avea originea prin evoluție cosmică. Pentru a numi doar câteva, Teoria fisiunii, Teoria Capturii, Teoria nebuloaselor, iar cea mai recenta, Teoria coliziunii gigant.

În teoria coliziunii, în urmă cu aproximativ 4,5 miliarde de ani, Pământul a fost lovit de un obiect de dimensiunile unei planete ce călătorea cu o viteză estimată de 25,000 mph. Acest masiv a cauzat o coliziune care a aruncat resturile pe orbita Pamantului, iar intr- o perioadă de timp, acest moloz s-a adunat și sa format singur într-o lună.

Ei ar spune că efectele pozitive ale Lunii, inclusiv circulația apei ocean, iluminare pe timp de noapte, și contorizarea timpului, sunt simpla coincidenta. Dimensiunea ei neobișnuită, dar si studiul științific al Soarelui , toate acestea arata spre caracteristicile specifice unui proiect.
În ciuda încercărilor oamenilor de stiinta seculari pentru a explica originea Lunii, fiecare a fost înlocuit-ă dea lungul timpului cu o nouă teorie evoluționistă. Într-o zi, poate vor învăța că Biblia a fost corecta la urma urmei.

Advertisement Below:

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Luna Noastra Uimitoare Scopul Ei

Du Ma La Luna