in , , ,

Evolutia Teista: O Falsa Religie

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Astăzi, există o cerere tot mai mare pentru toleranță în bisericile noastre. Mulți reclama faptul ca opiniile biblice ii afectaeaza, pentru ca ei sunt de acord cu știința – acest fel de compromis nu ia in considerare consecințele.

Reinterpretarea Genezei, în scopul de a justifica potopul local, evoluția teistă, durata zilei, creația progresivă, teoria decalată și alte idei interpretabile, provocarea creștinismului biblic.

Este o greșeală pentru creștini să cedeze in fața acestor teorii speculative. Cei care nu sunt credincioși biblici vor intra in confuzie atunci când se confruntă cu o alegere. Ne încredem în Biblie, sau ne punem încrederea în teorie?

Advertisement Below:

Iata cateva teorii pe care sa le urmărim:
Teoria Zilei Epocă care interpretează că fiecare zi de creație reprezină o eră.

Creația progresivă este pur evolutionistă , ea promoveaza ideea că Dumnezeu a intervenit in creație doar când a fost necesar.

Teoria Decalajului genereaza o breșa uriașa de timp între Geneza 1:1 și 1:2 pentru a permite intrarea in scena a vieții și morții înainte de păcat, și creează mult mai multe întrebări decât răspunsuri.

Teoria Potopului local solicită demiterea inregistrarii potopului global așa cum se găsește în Biblie, chiar dacă un potop global este sustinut de geologie peste tot în lume.

Cei care sunt in confuzie vis a vis de toate ideile sălbatice prezentate mai sus, trebuie să nu mai asculte opiniile omenesti, ci să ia Biblia lor , sa dea paginile la Capitolul 1, și s-o citească pur și simplu .

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Cum S au Format Stelele

O Mie De Ani Ca O Zi