in , , ,

O Mie De Ani Ca O Zi

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Un argument popular pentru Evoluționiștii teiști este paragraful din Scriptură a Cartii 2 Petru care prevede „… : cã, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, și o mie de ani sînt ca o zi. „Dar fraza din limba greacă este foarte diferită de modul de scriere ebraică ce o găsim în Geneza , și nu există nici un indiciu că „zi” înseamnă altceva decât 24 de ore în creație. Cuvântul ebraic „Yom,” sau „zi” este folosit în multe cazuri în întreaga Biblie, și cuprinde o gamă largă de definiții. Cu toate acestea, definițiile sunt ușor de înțeles atunci când le citim în context.

Iona 1:17 ne spune că: “Iona a stat în pântecele peștelui trei zile și trei nopți.”

Am avea mult timp de pierdut să găsim pe cineva care să argumenteze că aceasta a fost de fapt un sejur prelungit de 3.000 nopți … dar cănd vine vorba de afirmația: “în șase zile a făcut DOMNUL cerul și pământul …” unii ar fi MAI MULT DECÂT DISPUȘI să răsucească adevărurile clare ale Scripturii.

Advertisement Below:

Dacă limbajul simplu al creației poate fi atât de ușor re-interpretat, atunci ce vor fi urmatorele exemple? Vom continua să credem că Isus, Yeshua a aparut in trup sa moara pentru pacatele noastre? Sunt minunile pe care le-au facut ucenicii doar expresii alegorice? A trait Moise cu adevarat 120 ani? A fost Iisus cu adevarat 3 zile si 3 nopti in mormant, sau toate acestea au fost doar idiome ebraice?

Nu contează cât de greu vom încerca să o negam, în continuare Biblia ne spune că a fost nevoie de doar șase seri și dimineți pentru a crea universul. Nu natura-și urmeaza cursul, ci miracolul, la fel ca și nașterea lui Hristos, sau orbul care si-a recapatat vederea.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Evolutia Teista: O Falsa Religie

Pământ Tânar