in , , ,

Galaxia Spirala

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Situatâ în constelația Câinii de Vânătoare, găsim uluitoarea Galaxie Spirala, de asemenea, cunoscutâ sub numele de M51.

Acest obiect uimitoar apare pe cerul noptii ca o galaxie spirală mare intretinand o alta mai micâ.

Galaxia a fost descoperitâ pentru prima data de Charles Messier în 1774, însă, tovarasa ei nu a fost descoperită până in anu1781 de Pierre Mechain.
În 1845, M51 a devenit primul obiect ceresc recunoscută ca o formă de spirală. Anterior, telescoape cu suficientâ precizie opticâ pentru a rezolva acest lucru nu au fost încă disponibile.

Advertisement Below:

Spirala este cea mai mai strălucitoare din grupul de galaxii Messier 51, care include, de asemenea, si Galaxia floarea-soarelui, NGC 5023 și 5229.
O Supernova este un eveniment rar la care putem asista, chiar având în vedere numărul incredibil de stele, care sunt vizibile în univers. Această forță puternică a exploziei unei stele produce o colosală lumină vizibilă de la distanțe mari.

La 31 Mai 2011, o supernovă nouă a fost reperată în M51. Utilizand capacitatea marelui telescop observabil 16″ am fost în măsură inregistrez fotografii imediat după eveniment. Ceea ce esti pe cale să vezi este Galaxia Spirală cu d supernovă extrem de luminoasă. Aceasta este la o uimitoare departare de 380 miliarde de ani călătorind cu viteza rapidei noastre nave spațiale!

Scripturile ne spun de un moment în care cerurile vor trece cu un zgomot mare. Este uimitor să ne gândim că magnitudinea acestor ecrane sunt doar o particica din puterea infinită a lui Dumnezeu.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Sirius: Cainele Zilelor De Vara

Realitate Si Teorie