in , , , ,

Realitate Si Teorie

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Astăzi, mulți oameni se referiră la teoria Big Bang ca fapt. Mulți doar o acceptă din cauza faptului că ei cred in ea.

Cu toate acestea, doar câteva exemple de teorii foarte cunoscute se crede că au fost înlocuite de teoriile mai noi si cum se spune: “. Dorinta nu-l transformă”

Sustinerea de durata a teoriei că pamantul este plat desigur ca a fost inlocuită cu cea a pămantului sferic cand datele stiintifice empirice au fost prezentate.

Advertisement Below:

Teoria duhorii a pornit de la ideea că Moartea Neagra a fost cauzată de aerul otrăvitor. Firește, atunci când dovezile au arătat că teoria duhorii este eronată, ea a fost înlocuită cu teoria germenilor de astăzi. Este interesant de observat că trecerea la teoria germenilor a fost una dificilă pentru majoritatea, indiferent de cât de improbabile au fost teoriile anterioare.

Teoria Universului Static a indicat că, deși universul se extinde, materia este în mod constant produsă din nimic, ceea ce face cosmosul sa apară întotdeauna plin. Aceasta a fost luată în considerare în mare parte în favoarea unei alte teori cu aproape tot atat de multe probleme …. Teoria Big Bang.

Metoda științifică presupune temelia unei ipoteze, și testarea de idei și supozitii. Datele empirice – respectiv ceea ce poate fi demonstrat – sunt cruciale, iar observațiile făcute indică plauzibilitatea unei teorii. Ea ne ajută să descoperim problemele sau punctele forte ale unei ipoteze prin experimentare.

Astăzi, mulți ne-ar spune că relatarea biblică a creației, așa cum a fost înregistrată de Moise, este doar o teorie – o ipoteză. Ei ne-ar spune că nimeni nu a fost martor pentru a asista la eveniment. Aceia dintre noi care cred relatarea Bibliei nu ar fi de acord. Cartea lui Ioan ne spune că Yeshua, Isus Hristos a fost Creatorul. Chestionand liderii din zilele Lui, Domnul Isus a întrebat: … Cãci, dacã ați crede pe Moise, M’ați crede și pe Mine, pentrucã el a scris despre Mine.

Da, a fost Isus, Cel care a creat toate lucrurile în șase zile. Cuvintele lui cum sunt ele înregistrate în scriptură relateaza clar că la început a făcut parte bărbătească și parte femeiască. Dacă credem Biblia, atunci avem o baza istorică care se bazează pe cuvintele Creatorului Însuși.

La început, Dumnezeu a fãcut cerurile și pãmîntul.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

Advertisement Below:

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Galaxia Spirala

Campul GeoMagnetic Al Pamantului