in , , , ,

In Cazul In Care Se Surpa Temeliile

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

În cazul în care se surpă temeliile, ce poate face neprihănit? O întrebare foarte importantă adresată de regele David în Psalmul al unsprezecelea care face clar că adevărurile Scripturii trebuie să fie apărate.

Care este baza credinței noastre – temelia a ceea ce credem? Eu cred că fundație pot fi găsite în prima teză a scriptură pe care se bazează întreaga Biblie. Geneza 1: 1 “La început, Dumnezeu a creat cerul și pământul”

Astăzi, ca adevăr fundamental este contestată într-o manieră fără precedent. Teorii ale evoluției limitate doar de imaginația oamenii simpli sunt mananca departe la însăși temelia credinței noastre – faptul că “La început, Dumnezeu a creat” și dacă acele adevăruri fundamentale pot fi distruse, ceea ce poate face cel neprihănit?

Advertisement Below:

Harvard College a fost înființată în 1635. Acesta a fost numit pentru prima binefăcător, John Harvard, un tânăr ministru care a părăsit biblioteca lui și o porțiune considerabilă de bunuri sau în scopul de formare miniștri puritani. Motto-ul timpuriu la Harvard a fost “Adevărul pentru Hristos și Biserică.”

Sa afirmat că fiecare elev a fost să fie instruiți clar că la sfârșitul principal al vieții și studiile sale a fost de a cunoaște pe Dumnezeu și pe Isus, care este viața veșnică. Pentru a pune Hristos în partea de jos ca singura temelie a tuturor învățare și cunoaștere de sunet. SINGURA TEMELIE.

Astăzi, fundația a învăța de la Harvard este departe de credința lui Hristos. Ei se laudă că organismul de student și facultate sale provin dintr-o varietate de medii religioase și teoriile nedovedite ale evoluției sunt prezentate ca fapt. Universități dată pe baza infailibilitatea Scripturii acum plasează credința lor în înțelepciunea omului.

Practic, teoria evolutionista este un cont de creație opus direct la cea găsim în Cartea Genezei cartea începuturilor – FUNDATIA – pe care se bazează credința noastră. În creștinism compromite adevărurile Scripturii, religia fara compromisuri de evoluție este greu la locul de muncă încearcă să distrugă acea fundație. Cu titlu de filozofie metafizic vag și incoerent, evoluționiștii insulta Creatorul nostru în timp ce creștinismul pentru cea mai mare parte sta cu mâinile în sân – intimidat de înțelepciunea lumii.

Ce poate face neprihănit? Putem și trebuie să stea pentru adevărurile din Biblie, Tora – relatarea din Geneza – care la început – Dumnezeu a creat.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:

URMAȚI-ne pe Twitter:
http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite:
http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC:
http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”:
http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Orion: Marele Vanator

Part 3 Book Review of “Darwin’s Creation Myth” by Alexander Mebane – Review by Tom Shipley