Astronomul German, Sir William Herschel, a explorat cerul de noaptii in detalui de-a lungul vietii sale.
Măreția lucrarii cereasti a Creatorului nostru a fost din ce în ce mai revelat prin descoperirile sale importante.
O descriere magnifica a planetei Saturn a fost exprimată după observaÈ›iile sale atente prin telescop : “Nu este, probabil, un alt obiect în ceruri care sa prezinte o mai bogata varietate de fenomene extraordinare ca planeta Saturn: un glob magnific, înconjurat de un inel dublu uimitoar: participa È™apte sateliÈ›i: ornamentate cu centuri ecuatoriale: comprimate la poli: transformarea axei sale: eclipsand reciproc inelul È™i sateliÈ›ii sai, È™i eclipsat de ei … ”
În timp ce această descriere a fost excelenta pentru tehnologia disponibilă de Herschel, contăm acum pe 62 luni cunoscute, și 9 inele aparente.
Prin studiile sale cu privire la forma de galaxiei noastre Calea Lactee, el a remarcat că era sigur că “destrămarea Calea Lactee oferă o dovadă că nu poate dura pentru totdeauna, poartoare la fel de mărturia că durata sa nu pot fi admisa a fi infinita. ”
În următorii șapte ani, Herschel a catalogat toate stelele functie de magnitudinea lor de la 1-4, măsurand înălțimea a o sută de munți lunari, și a respectat în mare detaliu stele duble și nebuloase, cum ar fi Marea Nebuloasa Orion.
Dar surpriza a venit in 1781, atunci când a făcut o descoperire care a schimbat astronomia asa cum o cunoastem noi astazi. Timp de aproape un secol, detorita descoperiri lui Cassini a 4 noi sateliți în jurul lui Saturn, nici un corp ceresc nu a mai fost adăugat la sistemul solar.
Descoperirea lui Herschel nu a fost doar un alt satelit planetar, ci o alta planeta. Planeta Uranus.
Sunt David Rives
ÃŽntr-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu
LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAÈšI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com