in , , ,

Doua Viziuni Opose

Există două puncte de vedere opuse destul de raspandita in societatea Americana. Una propune ca Dumnezeul Bibliei a creat Universul așa cum scrie în cartea Genezei, în timp ce cealalăt s-ar baza pe faptul că știința evoluționistă actuală este întemeiată, și că Universul a apărut din întâmplare cu miliarde de ani în urmă.

Deși există și alte opinii, acestea două sunt reprezentative in majoritatea Americii.

În timp ce credința în acuratețea Bibliei este de așteptat la creștini, am putea uita, de asemenea cu ușurință datele concrete care sustin opiniile noastre și, am putea studia lipsa de dovezi deținute de punctul de vedere opus.

Advertisement Below:

De-a lungul istoriei, cei care au fost provocati sa acepte ideile științifice, în multe cazuri, in multe cazuri au fost recompensati cu noi descoperiri.

La debutul acestor eforturi, oamenii de stiinta sunt de obicei ridiculizati de colegii lor, și numai prin timp și suficiente dovezi empirice, este o teorie adusă în faza de a fi acceptata. Și de ce nu? De multe ori precautia se plătește.

Dar poate că ar trebui să fi fost MAI prudent in legatura cu Teoria Darvinista evolutiei, având în vedere faptul că de cele mai multe presupuneri ale lui Darwin privind evoluția pe termen lung nu sunt observabile sau repetabile.

Provocarea noastra a teoriilor acceptate în prezent are un avantaj major: Avem un record istoric in relatie cu documentarea origin[[ Universului, un cont de prima mana pe Însuși Creatorul.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Polystrate This and Polystrate That

Abiogenesis, aka Spontaneous Generation