in ,

Eclipsa Totala De Luna | Aprilie 14-15 2014

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Esti gata pentru EclipsaTOTALA PREZENTA luni seara / marti dimineata? Uita-te la acest video și citiți mai jos pentru mai multe detalii!

MAI MULTE INFORMATII:

Advertisement Below:

Observatorii din America de Nord și de Sud vor fi primii observatori ai acestei eclipse. Cei din Pacificul de Vest vor rata prima jumătate a eclipsei, pentru că are loc înainte de a se ridica Luna. De asemenea, in cea mai mare parte din Europa și Africa luna se va afla la apus in momentul inceperii eclipsei.

O eclipsa de lună are loc atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniaza. În timpul acesta ori, Luna trece prin umbra Pamantului, si în cazul în care trece determină tipul de eclipsa pe care o vom vedea vom vedea.

Umbra planetei noastre are două părți: o secțiune interioară mai inchisa numit umbra si o regiune exterioară numita penumbra. Când Luna trece doar prin penumbra, am experimenta o eclipsa penumbra. Când numai o parte din ea trece prin umbra, vom vedea o eclipsa partiala. Uneori, cu toate acestea, Luna trece prin umbra, creând o eclipsa totala. Asta e ceea ce se întâmplă pe 15.

Evenimentul incepe la 12:54 EDT ca Luna intra in penumbra prin umbra Pamantului. Majoritatea observatorilor nu vor observa nici o schimbare în aspectul satelitului noastru pentru cel puțin o jumătate de oră după acest timp.

Lucrurile încep să se încălzească la 01:58 EDT. Asta este momentul cand Luna intra pentru prima data umbra Pamantului si incepe faza partiala. Pentru mai mult de o oră, veți vedea partea întunecată cum creste până incepe faza totala la 03:07 EDT.

Faza totala dureaza 78 minute, până când 04:25 EDT.Faza parțială este de peste la 05:33 EDT, iar faza penumbral – și aceasta eclipsa – se termină la 06:38 EDT.

Aspectul Lunii în timpul totalității pot varia foarte mult de la o eclipsa la alta. Traiectoria Lunii se situeaza prin umbra Pământului – și cât de centrată este – prezinta un efect. Dar la fel atmosfera. Se poate întuneca umbra deoarece conține picături de apă și particule solide, cum ar fi praf și cenușă, care reduc claritatea aerului O mulțime de nori de-a lungul marginii planetei noastre, de asemenea, poat reduce lumina.

Advertisement Below:

Dar, în plus fata de aparenta întunecată, Luna are o anumită culoare în timpul fazei de totalitate. Acest lucru se întâmplă pentru că aerul aduce unele dintre razele soarelui în umbra. Ea împrăștie asemenea scurte lungimi de undă (mai albastre) din această perspectivă, înroșind și întunecând fața Lunii.

Pe 15 aprilie, marginea de nord a Lunii trece un pic la sud de centrul umbrei sale. În schimb, marginea sa sudică se află o mult mai departe de acest punct. Ca urmare, jumătate din nordul Lunii va arata mult mai întunecat decât jumătatea sudica, deoarece acesta se află profund în umbra.
-De Michael E. Bakich, Astronomy.com

LIKE pagina FB lui David aici:
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Avatar photo

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Q&A with HarvestMag I A Response to Theistic Evolution

26

April 15 Total Lunar Eclipse Photo Gallery!