in , ,

Marele Om de Stiinta: Louis Pasteur Si Teoria Germenilor

Un exemplu din trecut care a respins teoriile științifice este cea a teoriei Miasmei că Ciuma Neagra a fost cauzată de aerul otrăvitor.

Louis Pasteur folosit experimente și metode științifice pentru a demonstra plauzibilitatea unei teorii noi, teoria germenilor.

Prin sugerarea faptului ca medicii chirurgi să inceapa operațiile cu mâinile curate, infecțiile postoperatorii au devenit mai puțin răspândite, iar domeniul medical a fost influențat pentru totdeauna.

Advertisement Below:

Cu toate acestea, noua teorie Pasteur nu a fost acceptată imediat, iar el a cerut oamenilor de știință sa meargă împotriva status quo-ului si să nu cedeze presiunii academice:

„Voi tineri bărbați-medici si oameni de știință ai viitorului, nu vă lăsați afectati de scepticismul aparent; nici descurajati de tristetea acestor clipe ce se târăsc peste națiuni. Nu deveniti manioși pe adversarii voștri, pentru ca nici o teorie științifică nu a fost vreodată acceptată fără opoziție.”

În timp ce modelul evolutionar al Big Bang-ului este într-adevăr unul popular printre oamenii de știinta atei, există un număr tot mai mare de întrebări-și o dificultate in a da un singur răspuns foarte autoritar: „La început, Dumnezeu a fãcut cerurile și pãmîntul.”

Așa cum se spune Pasteur ar fi declarat „ cu cat studiez natura mai mult, cu atat raman mai uimit de lucrarea Creatorului.” (Literar Digest – 18 octombrie 1902)

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici: http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries
URMAȚI-ne pe Twitter: http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite: http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC: http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”: http://www.creationinthe21stcentury.com

Advertisement Below:
Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Ancient Technology: Farming Terraces

Why Origins Matter