in , , ,

Pamantul Nostru Special Prea Multi Factori

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

În timp ce mulți oameni de știință de azi susțin că pământul s-a format din praf cosmic cu bilioane de ani în urmă, o privire atentă la planeta noastră indică faptul că aceasta a fost atent proiectata. Poziția Pământului în sistemul solar este astfel încât planetele exterioare mari, cunoscute sub numele de “giganți de gaz” inconjoara si protejeaza pământul în timp ce acestea se rotesc mai departe în spațiu.

Găsim că resturile cosmice periculoase sunt atrase de forta gravitationala masivă a planetelor exterioare, cum ar fi Jupiter, în loc sa se prabuseasca pe pământ.

Un exemplu perfect a fost în 1994, când cometa Shoemaker-Levy s-a dezmembrat în 21 de fragmente, și forta gravitationala extraordinara a planetei Jupiter a atras aceste fragmente.

Advertisement Below:

Cometa calatorea cu aproximativ 133,000 MPH, aprpe masura ce se apropia. La această viteză, tu și eu am putea călători de la New York la Los Angeles în mai puțin de un minut și jumătate. Fragmentele s-au ciocnit cu puterea unui milion de bombe cu hidrogen, și au emis un nor de gaz sub forma de ciuperca inalt de 1,000 de mile.

După cum observam, planetele exterioare mari protejeaza într-adevăr pământul.

Luna noastra este un sfert din dimensiunea pământului, și este cea mai mare luna din punct de vedere proporțional dintre cele aferente celorlalte planete. Gravitația Lunii ajută la stabilizarea axei pământului, și creează mareele si curentii apelor reci si calzi ale oceanelor. Comparativ cu ceilalti sateliți din sistemul solar, al noastru este cu adevarat unic.

Atmosfera este, de asemenea unica. Doar atmosferă pământului este transparenta și doar pământul are combinația corectă de gaze pentru ca viața sa existe. Aceste condiții nu se gasesc nicăieri altundeva în univers.

O planetă terestră este, de asemenea, necesara pentru ca viața umană să existe. Multe planete sunt compuse din gaz. Nu numai asta, dar dimensiunea și masa planetei noastre este perfecta pentru o
gravitatie moderată. Dacă am trăi pe Jupiter, orice obiect care ar depasi dimensiunile unor bile ar fi zdrobit imediat, deoarece gravitatea este foarte mare.

Un alt considerent este faptul că avem apă lichidă, care este esențială pentru viață. Nu numai ca este necesara pentru supraviețuirea oamenilor, dar ajută transportul nutrientilor pe pământ, și absoarbe căldura de la soare pentru a regla temperatura.

Toți acești factori unici, iar în cazul în care doar unul ar fi omis, viața nu ar fi posibilă.

Advertisement Below:

Pământul nostru special- atent proiectat cu un scop, de un Creator iubitor. “Așa vorbește Domnul, Cerul este scaunul Meu de domnie, și pământul este așternutul picioarelor Mele …” Isaia 66:1

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

LIKE pagina FB lui David aici:

URMAȚI-ne pe Twitter:

VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de
informatii gratuite:
http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC:
http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”:
http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Pamantul Nostru Special Zona Habitaclului Galactic

Soft Tissue From a Dinosaur? – by Brad Harrub, Ph.D.