in , , , ,

Pamantul Nostru Special Zona Habitaclului Galactic

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Când ne uităm la univers în toată vastitatea sa, este ușor să ne gândim despre Pamant ca este mic, și nesemnificativ. Dar pământul are unele caracteristici extraordinare care să îi permită să supraviețuiască într-un univers care este în cea mai mare parte ostil la viață.

Zona Galactica locuibila este o zonă precisa si sigura pe care Pământul o ocupă fără pericol pentru însăși existența noastră.

Calea Lactee:

Advertisement Below:

Când ne uităm pe cer noaptea si vedem o “bandă” luminosa de stele, se întinde de la un capăt al cerurilor la altul, observam galaxia noastră, Calea Lactee. Termenul galaxia provine de la cuvantul grecesc “gala”, ceea ce înseamnă lapte. Calea Lactee este o galaxie spirală care constă din aproximativ 200-400 bilioane de stele. Soarele noastru este una dintre acele stele.

Zona Galactica locuibila:

Multi oameni de stiinta cred ca centrul galaxiei noastre este compus dintr-o gaură neagră masivă. Dacă acest lucru este adevărat, orice obiect situat lângă zona, ar fi în pericol de a fi atras în gaura neagra și ar disparea pentru totdeauna. În cazul în care pământul ar fi fost situat într-o zonă în apropierea centrului Căii Lactee, ar fi puțin probabil să supraviețuiască chiar și o perioadă scurtă de timp.

Pe de altă parte, marginile exterioare ale galaxiei ar reprezenta o amenințare pentru existența noastră, de asemenea. În aceste regiuni, elementele mai grele esențiale pentru viață sunt considerate a fi foarte rare – poate chiar inexistente. Este interesant de observat că locația noastră, presupuse a fi între Sagetator si Perseu componente ale Căii Lactee, care permit Pământului să existe în condiții de siguranță, fără amenințarea de supernove puternice, găuri negre, coliziuni stelare, sau deficiențe elementare.

Pe scurt, se întâmplă ca noi sa fim în cea mai bună poziție posibilă în galaxia noastră pentru ca viata sa existe.

Ni se spune în cartea lui Isaia că Dumnezeu a format Pământul să fie locuit. Poziția noastră în galaxie dovedește aceasta , fără nici o îndoială.

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

Advertisement Below:

LIKE pagina FB lui David aici:

URMAȚI-ne pe Twitter:

VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de
informatii gratuite:
http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC:
http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”:
http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Teoria Big Bang

Pamantul Nostru Special Prea Multi Factori