in , , , , ,

Teoria Big Bang

http://www.facebook.com/DavidRivesMinistries

Geneza afirmă că Dumnezeu a făcut cerul și pământul în șase zile. El Sa odihnit în ziua a 7-a, și a sfințit-o. Știința modernă ne oferă o imagine contradictorie, indepartadu-l pe Dumnezeu din ecuație în întregime. Unii sustin ca acum aproximativ 14 miliarde de ani, o explozie gigantică a cauzat tot ceea ce vedem în jurul nostru. Această idee este cunoscuta sub numele de teoria Big Bang.

Una dintre problemele inerente ale teoriei Big Bangeste că aceasta nu explică originea universului. Ea teoretizează doar modul în care universul a luat forma sa actuală.

Centrul Harvard-Smithsonian pentru Astrofizică întreabă “De unde sunt toate lucrurile din univers si de unde provin în primul rând?” Ei nu propun un răspuns, pentru că știința nu are nici unul. Biblia, pe de altă parte, oferă o simplă ușor de înțeles explicația,: La început, Dumnezeu a creat-o.

Advertisement Below:

În lume, cele mai multe școli publice sunt pentru predarea teoriei Big Bang. Aceasta nu este doar incredibil de părtinitoare, dar este un concept extrem de periculos care ne conduce departe de adevăr în ceea ce privește Creatorul nostru. Ea ne conduce departe de adevărurile Scripturii. Dacă vom permite educatorilor să ne convingă că primul capitol al Bibliei este doar o încercare eșuată de om pentru a documenta istoria universului, atunci cum putem sa facem diferenta intre partile credibile ale Bibliei si asa presupusele basme?

În al doilea rând Petru avertizează “păziți-vă ca nu cumva voi de asemenea, fiind dusi in eroarea celor răi, cad din propria ratacire.”

Compromisul nu este răspunsul.

Vă rog sa stati alaturi de mine în susținerea adevărurile literale ale Bibliei. Noi nu trebuie să ne lasam duși în rătăcire de teoriile științifice.

Vom crede noi Biblia, sau vom accepta teoria de bază non-biblică ca fapt?

În cuvintele regelui David, “Mai bine este sã cauți un adãpost în Domnul, decît sã te încrezi în om.”

Sunt David Rives
Într-adevăr – Cerurile spun slava lui Dumnezeu

Advertisement Below:

LIKE pagina FB lui David aici:

URMAȚI-ne pe Twitter:
http://twitter.com/TheDavidRives
VIZITATI site-ul nostru oficial pentru tone de informatii gratuite:
http://www.davidrivesministries.org
David Rives MUSIC:
http://www.davidrivesmusic.com
Pentru spectacolul TBN “Crearea în secolul 21”:
http://www.creationinthe21stcentury.com

Avatar photo

Written by David Rives

With a unique combination of creation science and Biblical astronomy, David has built a solid case for our Creator and Savior, Jesus Christ–and the world is taking notice. Host of the weekly TV show "Creation in the 21st Century" on TBN, and author of the book "Wonders Without Number". davidrives.com

Advertisement Below:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0
Advertisement Below:
Advertisement Below:

Betelgeuse și Rigel

Pamantul Nostru Special Zona Habitaclului Galactic